Over ons

Vin de Vie, hèt wijnadres voor Franse kwaliteitswijnen bij voorkeur van de Vigneron Independant. In 2004 startten wij, Marianne en Erik Soetekouw, ons wijnbedrijf Vin de Vie. Bij onze zoektocht naar onderscheidende wijnen vonden wij bij de Vigneron Independant hèt onderscheid dat wij zochten. Deze zelfstandige wijnboer maakt met passie en respect voor omgeving en natuur zijn kwaliteitswijnen. 

De wijnen die wij voor jou als wijnliefhebber of restaurateur importeren zijn een aanwinst voor het wijnaanbod in Nederland. Zoek op je gemak in ons assortiment naar de wijn die bij jouw wijnmoment of wijnkaart past. Heb je vragen of interesse vul het contactformulier in en je hoort snel van ons.

Vin de Vie onderhoudt zelf de contacten met de Vignerons Independants, Domaines en Chateaux. Wij proeven, selecteren en importeren zelf. Ons mooie assortiment biedt wijnen uit de Cahors, Côtes du Lot, Côtes de Gascogne, Comté de Tolosan, en binnenkort uit de Alsace (Elzas) en Jura. Vin de Vie is altijd op zoek naar nieuwe, onderscheidende wijnen. Dus bezoek regelmatig onze site voor onze aanwinsten of volg ons op Facebook en Instagram.

Kleur

Kleur.

Zoek eenvoudig de wijn van jouw keuze op onze site. Vind hier jouw wijn op kleur.

Lees meer
Streek

Streek.

Vind hier ons gehele wijnaanbod overzichtelijk gesorteerd per wijnregio.

Lees meer
Soort

Soort.

Vind hier jouw stille, mousserende, dessert of andere wijnsoort.

Lees meer
De wijn van de maand

De wijn van de maand

Binnenkort vind je hier een mooie wijn die wij selecteerden voor de zomer!

Lees meer